pijl

Betalen

Zoals u weet, geven wij u als zorgaanbieder graag alle aandacht. Daarom hebben wij de verwerking van onze nota’s uitbesteed aan Famed.

Over Famed

Famed is gespecialiseerd in het factureren en innen van declaraties en werkt inmiddels voor duizenden zorgaanbieders zoals tandartsen, orthodontisten, huisartsen, fysiotherapeuten, psychiaters en dierenartsen. Het is een bedrijf met ruime ervaring en daarmee voor ons een betrouwbare partner om mee samen te werken. Voor meer informatie kunt u kijken op www.famed.nl

Gemak bij de betaling van uw ontvangen nota

Famed hanteert een standaard betaaltermijn van 30 dagen. Heeft u net iets meer ruimte nodig om de nota te voldoen? Neem dan contact op met Famed voor het treffen van een betalingsregeling. Zo kunt u bijvoorbeeld kosteloos ‘Uitstel van betaling’ aanvragen. Ook is het mogelijk om ‘Betaling in termijnen’ aan te vragen.

Heeft u een vraag over uw ontvangen nota?

Voor vragen over uw ontvangen nota kunt u veel informatie terugvinden op www.notavanfamed.nl (onder optie ‘Vraag & antwoord’). U kunt ook contact opnemen met het Contact Center van Famed, bereikbaar via e-mail contactcenter@famed.nl of via telefoonnummer 0900-0885 (€ 0,90 per gesprek, plus uw gebruikelijke belkosten). Het Contact Center van Famed is op werkdagen, maandag tot en met vrijdag, bereikbaar van 08:00 uur tot 18:00 uur.

De nota’s van Famed digitaal ontvangen?

Wenst u de nota’s digitaal te ontvangen? Dat kan via Nota van Famed (www.notavanfamed.nl). Via dit beveiligde, online portaal kunt u bovendien veel zaken rondom de nota zelf regelen. Zo kunt u bijvoorbeeld controleren of de nota betaald is, een adreswijziging doorgeven of een betalingsregeling treffen. Indien u zich aanmeldt bij Nota van Famed heeft u bovendien direct de mogelijkheid om de nota’s van Famed te ontvangen en betalen in FiNBOX (kijk voor meer informatie op www.finbox.nl).

Contactgegevens Fa-med

Website: www.notavanfamed.nl
E-mail: contactcenter@famed.nl
Bereikbaar op werkdagen van 08:00 – 18:00 uur.
Telefoon algemene vragen: 0900 – 0885 (€0,90 per gesprek plus uw gebruikelijke belkosten)
Telefoon duplicaatnota aanvragen: 0900 – 0882 (€0,90 per gesprek plus uw gebruikelijke belkosten)